Icon 1

Batiste er verdens ledende tørrsjampomerke og tilbyr deg den enkleste og raskeste veien til fint hår – hele dagen. Batiste er hjelpemiddelet du trenger i en tidspresset hverdag, slik at du kan se flott ut på håret til enhver tid – enten du rakk hårvasken eller ei. Våre produkter gjør det smidig å få en fresh look uansett hvor du måtte befinne deg. Håret blir lettere å style og får mer tekstur og volum.

Icon 2

Ved hjertet av alle våre produkter ligger en nyskapende, stivelsesbasert «no water needed»-formel. Batiste tilpasser seg hårets behov, bekjemper overflødig olje og fett – og bidrar til å eliminere det ved røttene. Den gir kjedelig og livløst hår en makeover (som det jo fortjener) helt uten bruk av vann. Bare spray, masser og style!

Icon 3

Som verdens ledende tørrsjampomerke, og med et produkt som har vært markedet i over 30 år er Batiste forpliktet til å produsere kvalitetsprodukter som brukes trygt hver eneste dag av våre millioner av kunder.
Alle våre produkter er kontrollert og kvalitetstestet, samt overholder alle gjeldende lover og forskrifter. Dyptgående sikkerhetsvurderinger og kliniske patchtester for alle produkter gjennomføres før lansering. Alle våre produkter er sertifisert som trygge.

HVA ER BATISTE DRY SHAMPOO? 

Batiste Dry Shampoo er et stivelsesbasert produkt med en nyskapende formel som ikke avhenger av vann. Batiste sørger for at du unngår fett hår, gir økt fylde og volum, samt gir kjedelig og livløst hår den oppfriskningen det fortjener. En rask spray frisker opp håret og etterlater det rent og flott. Med Batiste trenger du ikke å bekymre deg for å hoppe over en hårvask.

ER BATISTE ENKEL Å BRUKE?

Absolutt! Hold flasken ca. 30 cm fra hodebunnen, spray inn i røttene og masser produktet godt inn med fingertuppene. Gre igjennom med en hårbørste og style etter ønske. Ferdig!