3 FEIL DU GJØR MED TØRRSJAMPO

Tørrsjampoen er et genialt produkt, men det er veldig viktig å bruke den på riktig måte for å oppnå ønsket effekt.
Tørrsjampo er supert å bruke på de dagene man ikke har tid til en hårvask. Den trekker fukt, fett og produktrester ut av håret, slik at det føles renere og friskere.  I tillegg er tørrsjampo et veldig godt stylingprodukt. Det gir håret mer fylde og volum, bedre hold og glatt hår får mer tekstur. Tørrsjampo passer perfekt til å preppe håret med dersom du skal ha en oppsatt frisyre.
Tørrsjampoen kan altså være din beste venn, men det er viktig at du bruker den riktig. Det er særlig tre feil som går igjen, og som det derfor er greit å være ekstra obs på.

Du holder den for nærme håret
En av tabbene som ofte ses er at man holder flasken altfor nærme hodebunnen når man sprayer. Det som skjer da er at det legger seg et hvitt lag med pudder i hårfestet eller i håret, noe som ikke er så veldig heldig.
Det er viktig at man holder flasken minst 30 centimeter fra håret, samt at man deler håret inn i seksjoner. Deretter sprayer man lett over, og jobber seg frem og tilbake i håret, før man beveger seg til neste seksjon.

Du bruker for mye produkt
Hvite pudderrester kan også legge seg i håret dersom du bruker for mye produkt. Dersom håret er veldig fett er det lurt å starte med litt tørrsjampo, la den absorberes, og heller gjenta prosessen flere ganger til ønsket effekt er oppnådd.

Du venter ikke før du børster det ut eller styler
Det tar litt tid før tørrsjampoen får gjort jobben sin, og det er viktig at man er tålmodig med denne prosessen. For at den skal trekke til seg fettstoffene og produktrestene i håret trenger den minst 30 sekunder (gjerne mer) før du begynner å gre eller style håret. Hvis ikke vil ikke tørrsjampoen ha noen særlig effekt. I tillegg burde du gi produktet mer og mer tid, jo fetere håret er.