SLIK KAMUFLERER DU ETTERVEKSTEN

Det finnes to forskjellige ettervekster. Det er den man ønsker å ha fordi den gir en kul ombreeffekt, også er det den man ikke ønsker å ha som skyldes at håret ikke har blitt farget på en stund.

Vi kjenner alle til den deilige følelsen når man kommer ut av en frisørsalong med nyfarget og nystylet hår. Det er svært lite som slår den – i alle fall i hårverdenen. Det kjedelige med dette er at følelsen ofte kan svinne hen allerede etter to uker. Da kan fargen begynne å avta, og du ser din egen naturlige hårfarge komme til syne nær hodebunnen. Det er svært få av oss som har råd, eller tid, til å dra til frisøren annenhver uke og det er her tørrsjampo er redningen.

Utsett fargingen

Det finnes egne tørrsjampoer som er tilsatt et hint av farge. De finnes i flere varianter, både for lyst, brunt og mørkt hår. Disse produktene er ideelle for å kamuflere ettervekst, slik at frisørbesøket kan utsettes en liten stund til.
Tørrsjampoen er jo et perfekt produkt for å friske opp fett hår, samtidig som det fungerer godt som stylingprodukt. Ved at den i tillegg inneholder fargepartikler får man et genialt multiprodukt. Du får frisket opp håret, dekket over etterveksten og(!) stylet håret.