8 TING DU KAN BRUKE TØRRSJAMPO TIL

De fleste kjenner tørrsjampoen som et godt alternativ til å bruke mellom hårvask for å unngå fett, kjedelig og livløst hår. Dette er jo tørrsjampoens hovedformål, men dette geniale produktet har også en rekke andre bruksområder og fordeler. For å få mest mulig ut av tørrsjampoen kan du prøve disse åtte tipsene:

1. Få hårnålene til å sitte bedre
Hårnåler kan ha lett for å gli ut av håret utover dagen – spesielt hvis man har veldig glatt hår. Ved å spraye hårnålene med tørrsjampo før man fester de vil de sitte bedre.

2. Stå over hårvasken
Dersom du har brukt mye produkter i håret en dag for å få en frisyre til å sitte, og ønsker en annen frisyre dagen etter, er tørrsjampo perfekt. Den absorberer produktrestene fra dagen før, og du slipper unna den tidkrevende hårvasken.

3. Mer volum
Tørrsjampo kan brukes for å tilføre håret mer fylde og volum. Det finnes også egne sprayer for nettopp dette. Et godt tips er å bøye hodet fremover for deretter å spraye røtter og hår.

4. Spray i nyvasket hår
Ved å spraye tørrsjampo i nyvasket hår vil du få ekstra volum og et enda bedre feste til stylingen.

5. Unngå pannelugg som blir klam
Panneluggen har lett for å bli klam utover dagen. Hvis du sprayer litt tørrsjampo i den vil du kunne unngå at den blir klam og fester seg til pannen din.

6. Bedre hold
Tørrsjampo gir håret bedre hold. Ønsker du å få frisyren til å sitte bedre uten å spraye den ihjel med hårspray, er tørrsjampo et godt alternativ. Da er det også lettere å gjøre om frisyren utover dagen eller kvelden.

7. Unngå krøller som klumper seg
Tørrsjampo er fin å bruke for å få krøllene til å se tilfeldige og rufsete ut.

8. Dekk over plagsom ettervekst
Det finnes egne tørrsjampoer som inneholder et hint av farge. Disse passer perfekt dersom man ønsker å dekke over påbegynnende ettervekst – og dermed drøye frisørbesøket en liten stund til.