5 TING DU IKKE VISSTE OM TØRRSJAMPO

De aller fleste av oss ønsker å unngå slitasje på håret, og prøver kanskje å la være å vaske det hver eneste dag. Likevel så er ikke fett hår noe man ønsker å gå rundt med, og det er her tørrsjampo kommer inn.

Tørrsjampo gjør håret både mattere og tykkere. Den trekker ut fett, fukt og produktrester av håret, slik at det etterlates rent og flott. I tillegg får håret en ren og frisk duft, samt følelsen av å være nyvasket. Tørrsjampo fungerer også utmerket som et produkt å preppe håret med. Håret får bedre hold, noe som gjør det enklere å få frisyren til å sitte. Tørrsjampo er et fantastisk produkt når du ønsker å…

  • friske opp håret uten å vaske det.
  • dempe synligheten av fett hår.
  • matte ned håret for å gi det en rufsete look.
  • sette opp håret og trenger litt ekstra hold.
  • få et fyldigere hår med mer volum.

Husk å unngå dette..

Når man bruker tørrsjampo er det fort gjort å holde flasken for tett inntil håret eller hodebunnen når man sprayer. Dette kan føre til at håret får et gråskjær (eller blir hvitt), og er følgelig noe man ønsker å unngå. Derfor er det viktig å holde flasken minst 30 centimeter unna når man sprayer. Deretter må produktet masseres godt inn med fingertuppene. Når dette er gjort er det bare å gre igjennom med en hårbørste, style etter ønske, og du er «good to go».